
Meny
11.00-18.00 Søndag:
12.00-18.00
Mat
Salater
Salat med marinert Jarlsberg
Med cherrytomater, ristede gresskarkjerner og russisk dressing.
175,-
Salat med kylling og bacondressing
Krutonger med ost og syltet rødløk
175,-
Suppe
Blomkålsuppe
Med persilleolje og sprøstekt spekeskinke
135.-
Smørbrød
Reker i urtemajones
Med egg og hylleblomstgelé
135.-
Kalkunbryst og waldorfsalat
Med syltet eple og sviske
135,-
Karbonade og stekt løk
Med majones og sylteagurk
135,-
Varme retter
Biffsnadder med løk og sopp
Serveres med båtpoteter og bearnaisesaus
235.-
Filet av laks med sesongens grønnsaker
Serveres med hollandaisesaus og båtpoteter
235.-
Okseburger med Jarlsberg XO
Serveres med båtpoteter og persillemajones
235.-
Forretter
Stekte kamskjell
Med ertepuré, brunet smørsaus og ørretrogn
135,-
Reinsdyr roastbiff med multer og rømmekrem
Serveres med salat og smørstekt toast
135.-
Hovedretter
Bakt torskerygg
Med kirsebærsaus, smørdampede gulrøtter og rosettkål. Serveres med mandelpoteter
335,-
Medaljong av hjort med stekt sopp og tyttebær
Serveres med kremet viltsaus og småpoteter
335.-
Entrecote med dampede grønnsaker og syltet løk
Serveres med bearnaisesaus og småpoteter
335,-
Desserter
Sjokoladefondant
Serveres med appelsinsalat og vaniljeis.
125,-
Fløterand med skogsbærkompott
Serveres med honningkjeks
125,-
Sorbett tallerken
Utvalg av sorbet, serveres med marshmallow og frukt.
125,-
Drikke
Øl/fat
CB
(0,40)
95,-
Øl/flaske
Nøgne Ø Saison
(0,33)
135,-
Nøgne Ø Porter
(0,33)
135,-
Weihenstephaner
(0,50)
145,-
CB Lite glutenfri
(0,50)
145,-
Heineken
(0,33)
95,-
Sol
(0,33)
95,-
Pærecider
(0,33)
95,-
Bulmers
(0,50)
125,-
Alkoholfritt
Mineralvann
(0,35)
55,-
Clausthaler
(0,35)
55,-
Eplemost
(0,33) / (0,7)